Η φετινή χρονιά είναι συναρπαστική για τη ΣΤ'...

Χρήστος Φραντζής, Κατερίνα Νόσση: Ήμασταν ο αρχηγός και η υπαρχηγός της ομάδας. Έπρεπε να καθοδηγούμε τα υπόλοιπα μέλη. Συνεργαστήκαμε άψογα με όλα τα μέλη της ομάδας, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό μοντέλο. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση, ωστόσο η ομαδικότητα και η εξαιρετική συνεργασία και αφοσίωση μάς έδωσε δύναμη, μάς γέμισε ιδέες και έτσι τα καταφέραμε ικανοποιητικά.

Άννα Εγγλέζου, Άννα Μαρία Γιόβα, Αγγελική Χριστοδούλου: Ήμασταν σχεδιάστριες γραφικών. Είχαμε αναλάβει να βρούμε τα σχέδια που θα τοποθετήσουμε στο F1 μοντέλο και έπρεπε να αποφασίσουμε για το χρώμα. Συνεργαστήκαμε και με τη μηχανικό σχεδίασης για να είμαστε σίγουροι για το σχέδιο του μοντέλου. Επιπλέον, φροντίσαμε για το σήμα και το όνομα του αμαξιδίου μας. 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Νίκος Κτενάς: Ήμουν υπεύθυνος για την σχεδίαση του μοντέλου. Μαζί με τις σχεδιάστριες γραφικών συνεργαστήκαμε ώστε να καταλήξουμε στο τελικό σχέδιο της φόρμουλας. Θα ήθελα να συμπληρώσω πως έπρεπε να συνεργαστώ και με τους μηχανικούς κατασκευής για να δούμε αν μπορούν να κατασκευάσουν κατά προσέγγιση το μοντέλο που σχεδίασα.

Θεοφάνης Γιόβας, Κατερίνα Φανουρία Τσαντουλή,: Ήμασταν υπεύθυνοι κατασκευής του αμαξιδίου. Κάναμε επίσης πιστή αντιγραφή του αρχικού σχεδίου, συμβουλευόμενοι τη μηχανικό σχεδίασης. Τέλος συζητήσαμε με την αρχηγό και τους μηχανικούς γραφικών για την διακόσμηση του μοντέλου, για να καταλήξουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μιχάλης Μπικουβαράκης, Κυριάκος Παπαθεοδώρου: Ήμασταν υπεύθυνοι για να επικοινωνήσουμε τον διαγωνισμό και για την εύρεση χορηγών. Αρχικά δημοσιεύσαμε στη σελίδα του σχολείου μας το διαγωνισμό και έπειτα ήρθαμε σε επαφή με τους γονείς του σχολείου αλλά και με ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Σιγά σιγά ο ένας χορηγός έγιναν πολλοί και έτσι καταφέραμε να αποκτήσουμε τον βασικό εξοπλισμό για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.